Badkamer laten plaatsen door Getrouw Montage


De gehele badkamerrenovatie nemen wij u uit handen: van vloer tot plafond en alles wat er tussen zit.

 

- Het maken van het ontwerp
- Sloopwerkzaamheden
- Loodgieter werkzaamheden
- Metselwerkzaamheden
- Elektrische aanpassingen
- Het leveren en plaatsen van sanitair
- Het aanbrengen van het plafond (eventueel met verlichting)

 

Hoe wij te werk gaan.


- Wij komen op afspraak eerst uw badkamer bekijken en opmeten (ca. 30 minuten werk).
- Op deze afspraak vertelt u ons wat uw wensen zijn.
- Dan maken wij voor u een indicatieve prijsopgave die wij u per post doen toekomen waarin wij u een duidelijk kostenplaatje geven van de totale kosten van de renovatie van uw badkamer.
- Daarna kan er een vervolgafspraak gemaakt worden, welke zal plaatsvinden in een showroom van een van onze toeleveranciers en waarin u dan de door ons gemaakte ontwerpen van uw badkamer kunt bespreken en eventueel aanpassen. Tevens kunt u dan geheel begeleid worden in het bepalen van uw sanitair keuze (ongeveer 2 tot 3 uur).
- Aan de hand van het door u gekozen ontwerp en het uitgezochte sanitair maken wij dan de definitieve offerte welke wij u per post doen toekomen.
- Indien u ons de opdracht verstrekt kunt u ervan uit gaan dat wij verder alles voor u zullen regelen, plannen en naar behoren en uw tevredenheid zullen uitvoeren.
- De looptijd van de verbouwing van uw badkamer zal dan ongeveer 10 werkdagen in beslag nemen, waarna u in volle rust kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

 

Waarom u bij Getrouw Montage aan het juiste adres bent.


- U heeft één aanspreekpunt, dus steeds dezelfde contactpersoon
- Zeer goede service, klantgerichtheid en flexibiliteit
- Uiterst gemotiveerde werknemers met hart voor hun vak
- Toepassing van moderne technieken
- Een goede garantie op zowel de materialen als de installatie
- Alle werkzaamheden worden door vakmensen uitgevoerd
- Een schat aan ervaring en gunstige prijzen
- Extra kortingen op sanitair (indien het sanitair bij een van de toeleveranciers van Getrouw Montage wordt aangeschaft)

 

Badkamertechniek…


Uw badkamer bevat veel onderdelen – veelal voor uw ogen verborgen – die zorgen voor een optimaal badkamergenot. Leidingwerk, koppelingen, sifons, waterreservoirs, het zijn slechts onderdelen die samen zorgen voor een optimale werking.

Om in deze moderne tijd betaalbare woningen en utiliteitswerken te kunnen bouwen zijn we aangewezen op snelle bouwsystemen, daar korte bouwtijd aanzienlijke besparingen oplevert.

Het nadeel: vochtgevoelige materialen en ook na jaren lange oplevering beweging in materialen door krimp, kruip en droging. Lekkage, loskomende tegels, schimmel en scheurende tegels zullen onherroepelijk het gevolg zijn.

Daarom werkt Getrouw Montage afhankelijk van de omstandigheden altijd met kwalitatief hoogstaande en duurzame componenten.